Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Quality Specialist

Vacancy Number: req3753

Location: Incotec - Enkhuizen

Location Address:
Westeinde 107
Enkhuizen, Netherlands, 1601 BL
Netherlands

Closing Date: 7/31/2024

Jouw uitdaging
Als Quality Advisor bij Incotec ben je het eerste aanspreekpunt op kwaliteitsgebied en zorg je er samen met je collega’s voor dat onze klanten kwaliteitsproducten geleverd krijgen. Je start projecten op om kwaliteitsissues op te lossen of te voorkomen, en ziet waar het beter kan of anders moet. Op basis van data-analyse bepaal je of producten aan de juiste eisen voldoen, signaleer je trends in gewassen en pak je onderliggende problemen op. Ook help je mee met het ontwikkelen van nieuwe werkmethoden.

Jij bent
Opgeleid op hbo(+)-niveau, hebt ervaring met het werken in een kwaliteitsomgeving en een fysiologische achtergrond is een pré. Je adviseert collega’s over kwaliteitsaspecten, je bent sociaal vaardig en benaderbaar. Als je proactief, nauwkeurig, daadkrachtig en positief kritisch bent ingesteld, dan pas je goed in ons team. Helpen om processen en producten te verbeteren? Daar krijg je energie van. Je bent nieuwsgierig, hebt de drive om door te vragen, kunt problemen gestructureerd oplossen en prioriteren. Met je analytische vermogen kun je data en observaties interpreteren en omzetten in praktische voorstellen. Goede kennis van de Nederlandse taal is een must.

Wij bieden
Een salaris wat past bij je opleiding en werkervaring met 8,33% vakantietoeslag. Daarnaast kennen we een winstdelingsregeling, spaarplan, fietsenplan en je kunt extra vakantiedagen kopen. Maar minstens zo belangrijk: bij ons kun je je ontwikkelen en groeien. De werksfeer is goed en we doen regelmatig leuke dingen met elkaar. Wat we doen, doet er toe: we helpen mee aan duurzaam en gezond voedsel voor de wereld. 

Spreekt dit je aan?
Voor meer informatie over deze vacature, bel Mirjam Strating, QHSE Manager, via tel. 0228 358050.