Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Quality Specialist

Vacancy Number: req3190

Location: Incotec - Enkhuizen

Location Address:
Westeinde 107
Enkhuizen, Netherlands, 1601 BL
Netherlands

Closing Date: 12/31/2023

JOUW UITDAGING
Als Advisor Quality bij Incotec ben je het eerste aanspreekpunt op kwaliteitsgebied en zorg je er samen met je collega’s voor dat onze klantenkwaliteitsproducten geleverd krijgen.Je start projecten op om kwaliteitsissues op te lossen of te voorkomen, en ziet waar het beter kan of anders moet. Op basis van data-analyse bepaal je of producten aan de juiste eisen voldoen, signaleer je trends in gewassen en pak je onderliggende problemen op. Ook help je mee met het ontwikkelen van nieuwe werkmethoden om processen en producten te verbeteren. Je hebt goed contact met de collega’s van salesen schuift soms bij de klantaan om bijvoorbeeld analyses te delen, kwaliteitsverbeteringen te bespreken of klachten op te lossen.

JIJ BENT
Opgeleid op hbo(+)-niveau, hebt ervaring met het werken in een kwaliteitsomgeving en een fysiologische achtergrond is een pre. Je adviseert regelmatig collega’s over kwaliteitsaspecten binnen producten proces. Daaromis het belangrijk dat je sociaal vaardig en benaderbaar bent. Als je proactief, nauwkeurig, daadkrachtig en positief kritisch bent ingesteld, dan pas je goed in ons team. Een bijdrageleveren aan het optimaliseren van processen en producten? Daar krijg je energie van. Je bent nieuwsgierig, hebt de drive om door te vragen, problemen gestructureerd op te lossen en de durf om te prioriteren. Dankzij jouw analytische vermogen kun je data en observaties verwerken en interpreteren en vervolgens omzetten in praktische voorstellen.


WIJ BIEDEN
Een goed inwerktraject met een salaris uit de CAO Tuinzaden met 8,33% vakantietoeslag. Daarnaast kennen we een winstdelingsregeling, spaarplan, fietsenplan en kun je extra vakantiedagen kopen.Er zijn volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei. De werksfeer is goed en regelmatig zijn er borrels, (team)uitjes en diverse activiteiten zowel binnen als buiten werktijd. Samen werken we aan het verbeteren van de wereldvoedselvoorziening.